Yhteiskunnan etu oman edun edelle

(Turun Perussuomalaiset ry:n kevätkokouksen julkilausuma 10.4.2016.)

Yhdenvertaisuus ja keskinäinen riippuvuus ovat inhimillisen olemassaolomme perusperiaatteita. “Sinä olet, koska me olemme” on Turun Perussuomalaistenkin motto! Markkinatalous ei tarkoita sitä, että meillä pitää olla markkinayhteiskunta.

Perustarpeet eivät mielestämme ole valinnaisia ylellisyystuotteita vain niille turkulaisille, joilla siihen on varaa. Valvomme, että varallisuuteen katsomatta turkulaisille luvatuista palveluista ja niiden hyvästä laadusta pidetään kiinni. Teemme parhaamme, että oikeudenmukaisuus ja kohtuullisuus toteutuvat. Huolehdimme, että ketään ei jätetä heitteille.

Kun kansaa petetään, nousevat ääriainekset.

Me emme hyväksy periaatetta, että vasta jos annat minulle jotakin, pidän Sinusta huolta.

Jos Sinulla on rahaa tai vakuutus, kipujasi lievitetään ja Sinua hoidetaan. Vaikuttaa vahvasti siltä, että talouselämän kysymykset ovat tärkeysjärjestyksen kärjessä.

Jopa autoista huolehtiminen on ajanut ihmisen fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen terveyden edelle!

Kun julkisten palveluiden määrä vähenee, peli kovenee. On jo esimerkkejä, että Turulla palveluiden järjestäjänä on vaikeuksia mitata palvelun laatua. Laatujärjestelmät eivät pelaa. Vastuukin on usein hakusessa.

Perussuomalaiset uskoo ihmisen omaan moraaliin. Kaiken laadunvalvonnan tulee lähteä huomiseksikin turvatusta työpaikasta ja työn tekemisen ilosta. Leikkausten linja on loppuun kuljettu. Me asetamme ihmisen onnellisuuden kaiken edelle.

Turun Perussuomalaiset tulee terrierimäisesti puuttumaan siihen, että kukin taho sekä yhteistyökumppanit suorittavat yhteiskunnalliset velvoitteensa ja vastuunkantajat löytyvät. Valvomme, että yhteistä rahaa käytetään taiten.

Me perussuomalaiset uskomme ja näytämme esimerkkiä, että rehellisyys perii maan.

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa