Turun Perussuomalaisten hallitus paheksuu Turun kaupungin harjoittamaa syrjintää

Turun Perussuomalaisten hallitus paheksuu suuresti Turun kaupungin harjoittamaa terveysperusteista syrjintää ja vaatii Turun kaupunkia lopettamaan välittömästi koronapassin käytön ja vaatimisen kaikissa kaupungin tiloissa ja toiminnoissa. Turkulaiset ovat ottaneet rokotteensa suojellakseen omaa terveyttään vakavalta tautimuodolta, mutta otetut rokotteet eivät estä läheskään riittävästi tartuttamasta COVID 19 -infektiota eteenpäin.

Nyt Turun kaupunki on kuitenkin alkanut harjoittamaan törkeää syrjintää asettamalla rokottamattomat tai kerran rokotetut eriarvoiseen asemaan kaupungin eri palveluissa, joiden tuottamisesta rokotepassittomat kuitenkin maksavat veroistaan siinä missä rokotepassillisetkin. Koronapassin vaatiminen luo omalta osaltaan väärää turvallisuudentunnetta ja on omiaan jopa lisäämään taudin tartuttavuutta useaan kertaan rokotettujen ollessa samoissa tiloissa keskenään mahdollisina taudinkantajina.

Tällä hetkellä toimimaton koronapassi lähinnä lisää yhteiskunnallista jakautuneisuutta ja rapauttaa merkittävällä tavalla kansan sisäistä luottamusta viranomaisiin. Korvaavina toimenpiteinä Turun Perussuomalaisten hallitus suositteleekin kaupunkia kannustamaan sen eri tiloissa ja toiminnoissa edelleen turvavälien säilyttämiseen ja hyvän käsihygienian ylläpitoon.

Lisätietoja antaa puheenjohtaja Sami Kesäläinen, puh. 040 674 6915

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa