Turun Perussuomalaiset: Vastuuton talouspolitiikka lopetettava

Turun taloustilanne on erittäin huono. Uusimpien tietojen mukaan kaupungin budjettialijäämän ennustetaan kasvavan yli 150 prosenttia suunniteltua suuremmaksi. Kaupunki käyttää jatkuvasti rahaa, jota sillä ei ole. Tämä ei voi jatkua.

Turun velkaantuminen on saatava kuriin. Perussuomalaisten mielestä suuruudenhullujen hankkeiden, kuten raitioteiden ja toriparkkien sijaan huomio ja rahalliset panostukset tulisi ensisijaisesti kohdentaa vanhusten, vähäosaisten, sairaiden ja lapsiperheiden aseman parantamiseen.

Esimerkiksi Turun koulujen sisäilmaongelmat ovat jo pitkään olleet laajasti tiedossa. Vanhusten kotihoitoon ei saada sijaisia, sillä työ on kuormittavaa eikä Turku ole palkkatasolla kilpailukykyinen. Kaikkialta säästetään, mutta samalla laittomasti maassa olevien hätämajoitukseen ja muihin palveluihin on varaaa. Miksi?

Perussuomalaisten mielestä Turun kaupungin tärkein tehtävä on turvata asukkaidensa peruspalvelut. Kaupungin talous on saatava tasapainoon sosiaalisesti oikeudenmukaisella tavalla, ennen kuin Turku painuu kokoomuksen ja vihervasemmiston johdolla kriisikunnaksi. Puheiden sijaan on nyt tekojen aika.

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa