Jo riittää tanssi haudoilla

Me Perussuomalaiset paheksumme kaupungin toimintaa, jossa kaupungin päättäjät ovat omalla toimettomuudellaan jättäneet liikkumatilaa erilaisille ääriliikkeille. Pään työntäminen pensaaseen ei ole enää ratkaisu.

Turun Perussuomalaiset pelkää, että 18.8.2017 tapahtunut Suomen ensimmäinen terroristisessa tarkoituksessa tehty isku tulee jatkossakin muodostumaan ääriliikkeiden tapahtumaksi, jossa tarkoituksena ei ole muistaa tai kunnioittaa uhreja, vaan sitä käytetään härskisti oman propagandan esille tuomiseen.

Yleisen mielipiteen vuoksi tapahtumapaikalle istutettiin omenapuu, jotta emme unohtaisi tätä traagista päivää. Sittemmin puu siirrettiin vähin äänin pois ja syyksi kerrottiin tuleva toriparkki ja arkeologiset kaivaukset. Nyt tuo samainen puu löytyy Tähkäpuistosta, yksin ja merkitsemättömänä. On siis selvää, että Turun päättäjät haluaa edelleen unohtaa nämä traagiset tapahtumat. Sanoo Turun Perussuomalaisten puheenjohtaja Jyrki Åland.

Me Turun Perussuomalaiset ehdotammekin, että Turun kaupunki laittaisi edes muistolaatan, jotta muistopuuta etsivät löytäisi sen ja meille jotka haluamme muistaa olisi paikka, jonne itse kukin voisi hiljentyä ja tuoda kynttilänsä.

Turun Perussuomalaisten hallitus

Lisätietoja
Jyrki Åland
044-2864782

 

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa