Föliä tulee kehittää pikaraitiotien sijasta

Turun Perussuomalaiset ry kehittäisi ennemmin jo olemassa olevaa Föli-joukkoliikennettä kuin kallista pikaraitiotiehanketta. Paikallisyhdistys linjasi kevätkokouksessaan lauantaina 22.4.2017, että Föli on ollut todellinen kuntarajat ylittävä menestys Varsinais-Suomessa. Föliä tulee yhdistyksen mielestä laajentaa mahdollisuuksien mukaan entistä pidemmälle esimerkiksi Mynämäelle, Paraisille, Paimioon ja Sauvoon.

Turun Perussuomalaisten mukaan ei ole järkevää panostaa satoja miljoonia euroja vanhentuneeseen tekniikkaan aikana, jolloin tekninen kehitys ja älykkäät ratkaisut haastavat nopeudella, ketteryydellä ja kustannustehokkuudella perinteisiä järjestelmiä. Pikaraitiotie on niin jäykkä ja joustamaton hanke, että se ei kuulu tulevaisuuteen.

Sähköbusseja on jo otettu käyttöön linjalla numero 1 lentokentältä Turun satamaan kauppatorin kautta. Turun Perussuomalaiset katsovat, että sähköbussit ovat hyvä keino saada Turun julkinen liikenne hiilivapaampaan ja vihreämpään suuntaan. Turun Perussuomalaiset kannattavat, että sähköbusseja lisätään muillekin linjoille.

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa